Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
nike ld waffle sacai wit grijs
#1
<
[Image: sacai-x-nike-ldwaffle-summit-white-release-date.jpg]
De sacai x Nike LDWaffle "Grey" is rennenomg.com een zuivere en subtiele look voor het unieke silhouet ontworpen door het high fashion huis in samenwerking met Nike Sportswear. Na deze release van de twee oorspronkelijke kleurstellingen van de populaire sneaker in het voorjaar van 2019, kiest deze herfstrelease voor een meer neutrale look door de heldere kleuren te laten vervallen ten gunste van een grijs en wit palet.

Er is echter slechts een vleugje felle kleur toegevoegd aan de oranje details op nike schoenen heren blauw het tonglogo en de grafische binnenzool. Het dubbellaagse ontwerp bevat een combinatie van twee klassieke Nike hardloopschoenen, de LDV en Waffle Racer, in de nu beroemde gestapelde constructie met twee swooshes, tongen en tussenzolen.

Na een succesvolle reeks samenwerkingen met Nike dit jaar, lijkt sacai's eigen Chitose Abe nog meer schoenencreaties aan haar toch al indrukwekkende nike ld waffle sacai wit grijs catalogus toe te voegen zodra het nieuwe decennium aanbreekt. lijkt het zeer populaire silhouet te evolueren door zich te concentreren op het upgraden van de constructies.

Het silhouet 100% authentiek is een van de meest spraakmakende sneakers van het jaar sinds het vorig jaar debuteerde op de catwalk van Sacai tijdens Paris Fashion Week, en de drie nieuwste iteraties zijn nu beschikbaar op StockX. sacai's experimentele Nike LDWaffle-concept combineert elementen van de LDV en de Waffle Daybreak. De nieuwe druppel behoudt dezelfde consistente componenten van de vorige iteraties, zoals de verhoogde witte tussenzool, co-branding op het leren hiellipje en dubbele swooshes, bijgewerkt in een trio van zowel monochrome als hypergepigmenteerde kleurstellingen.

https://www.rennenomg.com/
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)